Archives

Save yourself

Before I start doing all few task, let me give a credit for my self, and some others who has done a great thing for their life. If you who I mentioned doesn't feel so, for me, you've done a very good one.! :) 1) 3 articles above were written by me for one day … Continue reading Save yourself

RIP Nora Ephron

Pagi ini, twitter diramaikan dengan mention RIP Nora Ephron. Awalnya gue tidak tahu dia siapa. Sampai kemudian ada akun yang menyebut tentang film 'When Harry Meet Sally', 'Julia & Julie', dan film 'You've Got Mail'. Nah, langsung nih gue ngeh. Yang terakhir itu adalah film favorit gue jaman nonton masih pake 2 keping VCD. Gue … Continue reading RIP Nora Ephron

Banjar note

28 Mei 2012. sudah hampir 3 minggu ya gue di rumah. 3 hari lagi gue balik ke Jakarta. tapi kok, jadi agak sedih ya? hehe. jadi begini. gue memang sudah nggak pulang hampir setahun. selama itu pula gue membanting tulang di Jakarta. uhuk. lalu, apa saja kegiatan gue selama pulang ke rumah? 7 pagi : … Continue reading Banjar note

Back at home

Hello, now I'm writing from Banjarmasin, Kalimantan Selatan. yesterday, I flight back to here with my brother, mom, and dad. have you asked 'how did I get to the plane?' that was my question before yesterday. I also couldn't imagine how can I walked that far along the airport. then, came the day. Lion air … Continue reading Back at home